Спорт и Туризъм

За любителите на спорта ние също сме помислили. Освен многобройните ски писти в региона на местност Узана, природата и благоустрояването около комплекса позволяват на нашите гости да се насладят на една прекрасна разходка с велосипеди. А за тези от Вас, които предпочитат да останат в комплекса, има футболно игрище, с възможност за игра и на (плажен) тенис. Още за отпускане на тялото и разтоварване от стреса на разположение на нашите гости е джакузи (допълнително заплащане).

Туризъм

Природен парк „Българка“

е един от най-младите природни паркове в България , обхваща билата и северните склонове на Шипченска и Тревненска планина и части от прилежащия им предбалкан.

READ MORE
Туризъм

Национален парк „Централен Балкан“

разположен в сърцето на България – в най-високата и най-живописна част на Балкана, със своята площ от 72021.07 хектара, той е вторият по големина национален парк в България.

READ MORE
Туризъм

Екопътека „Узана“

новопостроена екопътека, намираща се на голямата билна поляна ‘Узана’ на 1300 метра надморска височина над град Габрово, подходяща за разходка с деца, като има и достатъчно информационни табели и маркировки.

READ MORE